Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered 2022 legjobb játékait?

|

Összeszedtünk párat az idei év legjobb címei közül, ezek kapcsán teszteljük most le a tudásotokat.

Hirdetés

Nyakunkon az év vége, ilyenkor az ember önkéntelenül is visszatekint az elmúlt 12 hónapra, 2022 legjobb játékai kapcsán pedig jó felidézni, mennyire emlékszünk rájuk, mennyire ismerjük őket valójában. Ebben segít idei utolsó kvízünk is, amit csak az tud tökéletesen kitölteni, aki naprakészen figyelte és játszotta az újdonságokat.

A menet a szokásos, már jól ismeritek, hogyan működnek ezek a kérdéssorok: összesen tíz választ kell adnotok, és bár minden kérdésnél felkínálunk négy válaszlehetőséget, ezek közül mindig kizárólag egyetlen egy megfejtés helyes.

Hirdetés

Lent, a kommentek között pedig természetesen most is bátran büszkélkedjetek el az elért pontszámokkal. Próbáltunk könnyebb és nehezebb kérdésekből vegyesen válogatni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)