Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a 300 filmeket?

|

A 300, és annak kvázi folytatása, a 300: A birodalom hajnala igazi kuriózumnak számít a képregényfilmek között, ma este ezek kapcsán kell számot adnotok a tudásotokról.

Hirdetés

Folytatjuk a képregényes filmek kapcsán menetrend szerint szombatonként érkező kvízeink sorát. Múlt héten az eddig megjelent két Sin City filmmel foglalkoztunk, ma pedig továbbra is Frank Miller munkásságánál maradunk, ugyanis a 2007-es 300, valamint a 2004-ben megjelent 300: A birodalom hajnala kerül terítékre. Mindkét filmben I. Xerxész perzsa király vonul a görögök ellen, de más-más hellén hősökkel kerülnek szembe a perzsák. 

A számtalan szuperhősös mozi mellett igazi kis gyöngyszemnek számított ez a két film a mai napig (bár a legtöbben inkább az első rész kedvelik), és egyébként maguk az eredeti képregények is különlegesek voltak, ugyanis végig duplaoldalakkal készítette el őket Miller - ez egyrészt csodás rajzokat eredményezett, másfelől pedig elég nehéz a köteteket rendesen elhelyezni a könyvespolcon.

Hirdetés

A feladatotok természetesen nem változott: összesen 15 kérdést kaptok, mindnél 4 lehetséges válasszal, amelyek közül csak és kizárólag egyetlen egy lesz a helyes megfejtés. Ha végeztetek a kvízzel, akkor most is várjuk az elért pontszámaitokat lent, a kommentek között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)