Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Bosszúállók filmeket?

|

Ez a négy mozi fogta össze az egész Marvel filmes univerzumot. De vajon emlékszem minden egyes mozzanatukra?

Hirdetés

Nyugalom, ezen a hétvégén sem maradtok friss mozis kvíz nélkül. Számos Marvel filmen túl vagyunk már ebben a sorozatban, szóval épp itt az ideje, hogy bevessük végre a nagyágyúkat, vagyis a Bosszúállók mozikat. Lássuk, ti mennyire emlékeztek az Avengers filmekre. 

Hirdetés

Pontosan tudjátok, hogy mi a dolgotok: összesen 15 többé-kevésbé furmányos kérdés vár benneteket. Mindnél négy válaszlehetőséget kínáltunk fel, de ezek közül természetesen csak egyetlen egy a helyen megfejtés. Próbáltunk vegyesen válogatni könnyebb és nehezebb kérdésekből is. Ha végeztetek a kvízzel, akkor most is bátran osszátok meg az elért pontszámotokat lent, a kommentek között!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)