Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Constantine, a démonvadász filmet?

|

A V mint vérbosszú után ismét egy Vertigo képregényen alapuló mozifilm kapcsán adhatott számot tudásotokról.

Hirdetés

Pontosan egy hete derült ki az, hogy mennyire emlékeztek még a V mint vérbosszú című filmre, ma pedig úgy gondoltuk, ismételten egy olyan mozit szedünk elő legújabb kvízünk alapanyagaként, aminek eredeti, képregényes verziója anno a DC alá tartozó Vertigo Comics kiadásában kezdte meg pályafutását. Ez nem más, mint a Hellblazer füzeteken alapuló 2005-ös Constantine, a démonvadász, amelynek Keanu Reeves és Rachel Weisz voltak a főszereplői, de feltűnt benne például az ifjú Shia LaBeouf is.

Hirdetés

Már csak azért is érdemes lehet feleleveníteni emlékeiteket a Constantine, a démonvadász kapcsán, mert a film alkotói nemrég arról beszéltek, szívesen visszatérnének egy folytatásra, és valószínűleg a rajongók is örülnének, ha ismét Keanu Reeves bújhatna John Constantine szerepébe. Most mindenesetre a 2005-ös moziról lesz szó, a feladat pedig ezúttal sem változott: 15 kérdést kaptok, és mindegyiknél négy válaszlehetőség közül kell ráböknötök a helyes megoldásra. Lent a kommentek között most is várjuk az elért pontszámokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)