Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Deadpool filmeket?

|

Megannyi DC Comics és Vertigo film után most visszakanyarodunk a Marvel filmjeihez, és meg sem állunk a világ leglazább mutánsának önálló kalandjaiig.

Hirdetés

Nyugalom, ezen a hétvégén sem maradtok mozis kvíz nélkül. Hosszú ideig vizsgáltuk tudásotokat a DC Comics (és Vertigo) képregényein alapuló filmek kapcsán, most viszont újra a Marvel mozik felé vesszük az irányt. Ryan Reynolds egyik legkedveltebb szerepével, Deadpoollal kezdünk, az alábbi kvíz az ő eddig megjelent két filmjét vesézi ki alaposan. 

Hirdetés

Igen, egyelőre a feledés jótékony homályában hagyjuk Deadpool első becstelen felbukkanását, 2009-es X-Men kezdetek: Farkast majd csak a Wolverine saját filmjeit taglaló kvízünkben fogjuk érinteni. De ne szaladjunk még ennyire előre, hiszen itt van nekünk a 2016-os Deadpool, és annak 2018-as folytatása, a Deadpool 2. A feladat természetesen a szokásos: 15 kérdést kaptok a két filmmel kapcsolatban, nektek pedig mindegyiknél négy válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megoldást. Lent, a kommentek között most is várjuk majd az elért pontszámokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)