Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Diablo játékokat?

|

Itt az ideje, hogy leteszteld, mennyire vagy tisztában az egész Diablo szériával.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Diablo IV (aki hajlandó volt komoly felárat fizetni, az már péntek óta szintezheti a karakterét korai hozzáférésben), amire már több mint tíz éve várnak a rajongók. Ne feledjük, a Diablo III még 2012-ben debütált. Ezért a türelmetlenséget csillapítandó (vagy épp fokozandó, ez nézőpont kérdése) összeállítottunk egy olyan kérdéssort, ami a Blizzard Entertainment legendás játéksorozatával foglalkozik.

Az alábbi kvízben vegyesen találtok majd kérdéseket az első, a második és a harmadik Diablo játék, azok kiegészítői, sőt még a mobilos Diablo Immortal kapcsán is. Tekintettel a frissességére, a negyedik résszel összefüggésben most nem faggatunk benneteket, esetleg majd egy későbbi kvízben letesztelhetitek a tudásotokat.

Hirdetés

Ahogy máskor, úgy most is a megszokott módon zajlik a kvíz menete: összesen tíz kérdést kaptok, ezek mindegyikéhez négy válaszlehetőség tartozik, ám nem árt tudni, hogy közülük csak és kizárólag egy fedi a helyes megfejtést. A többi opció tévútra visz. Ha a kvíz végére értetek, akkor lent, a kommentek között bátran dicsekedjetek majd el az elért pontszámotokkal is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)