Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Fantasztikus Négyes filmeket?

|

Haladunk szépen sorban, és kifaggatunk benneteket az összes régebbi Marvel film kapcsán is. Most épp a fényesnek cseppet sem mondható Fantasztikus Négyes mozik kerültek sorra.

Hirdetés

Az első kettő, 2005-ben és 2007-ben bemutatott Fantasztikus Négyes film még talán bűnös élvezetnek elmegy, de abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy a 2015-ös reboot valódi bűncselekmény volt a mozinézőkkel szemben.

Persze sosem ígértük, hogy filmes kvízsorozatunkban mindig csak kiváló mozikról lesz szó (sőt, még abban sem értünk egyet mind, hogy az eddigi Marvel mozik azok voltak-e), úgyhogy most neki is ugrunk a feketelevesnek: az alább kérdéssorban arra leszünk kíváncsiak, hogy mennyi maradt meg bennetek az eddig bemutatott három Fantasztikus Négyes filmből.

Hirdetés

A feladat természetesen most sem változott: összes 15 kérdést kaptok, mindegyiknél négy válaszlehetőséggel, ezek közül pedig csak egyetlen egy lesz a helyes megfejtés. Ha végeztetek a kérdéssorral, most is várjuk lent, a kommentek között az elért pontszámotokat, büszkélkedjetek el az eredményeitekkel - már ha fel meritek vállalni, hogy Fantasztikus Négyes fanok vagytok és maximális eredményt sikerült elérni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)