Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Far Cry játékokat?

|

Öt számozott rész és számos spin-off készült a Ubisoft 2004 óta futó sorozatához. Ha mind megvolt, tudni fogod a válaszokat e heti kvízünk kérdéseire.

Hirdetés

Egyelőre fogalmunk sincs, mikor jelenhet meg a Far Cry 6, ami az eredeti tervek szerint februárban mutatkozott volna be, de a járvány ennek is útját állta. A Ubisoft persze eleve nagy halogató, úgyhogy most sem lepődtünk meg, de nem lett volna rossz, ha legalább egy ilyen nagy volumenű játék jut az első negyedévre.

Mindenesetre így legalább pótolhatjuk elmaradásainkat, elővehetjük a sorozat eddigi részeit is. Volt pár: a fősodorba tartozó öt rész mellé jött a Blood Dragon, a Primal és a New Dawn, melyek ha nem is kínáltak annyi játékórányi szórakozást, mint a számozott epizódok, a Far Cry-élményre vágyókat elszórakoztathatták egy darabig.

Hirdetés

Valószínűleg csak akkor lesz 10 pontos az alábbi kvíz, ha mindegyik résszel játszottatok egy kicsit, vagy legalább felületesen ismeritek őket. Az utolsó kérdés nem a játékokhoz kapcsolódik, de tippelni sem nehéz. Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)