Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Fekete Párduc filmet?

|

Ryan Coogler 2018 az filmje tarolt a kasszáknál, és díjakkal is megszórták, most viszont az fog kiderülni, ti mennyire emlékeztek a Fekete Párduc mozira.

Hirdetés

A Pókember, a Thor, a Vasember, az Amerika KapitányA galaxis őrzői, A Hangya, a Bosszúállók, a Doktor Strange és a Marvel Kapitány filmek kapcsán már kaptatok mozis kvízeket, most viszont Wakanda királya, T'Challa, vagyis a Fekete Párduc van soron.

Hirdetés

Természetesen a faladat most sem változott: összesen tizenöt kérdésre kell felelnetek úgy, hogy minden kérdésnél négy válaszlehetőséget kaptok, ezek közül viszont csak és kizárólag egyetlen egy a helyes. Ha végeztetek a kérdéssorral, akkor lent a kommentek között mindenképp büszkélkedjetek el az elért pontszámotokkal!

Igazából akad még egy mozi a Marvel filmes univerzumban, amivel a jövő héten foglalkozhatnánk egy hasonló kvízben, ez pedig nem más, mint a 2008-as A hihetetlen Hulk. Döntsétek el ti, hogy Louis Leterrier filmje is kapjon-e egy külön kérdéssort, vagy engedjük el végre az MCU kezét, és térjünk át a DC Comics filmadaptációira - igen, szépen lassan át fogjuk rágni magunkat a DC-s filmeken is. Szavazzatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)