Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Hellboy filmeket?

|

Eddig összesen három Hellboy, avagy Pokolfajzat mozi készült, most ezek kapcsán adhattok számot tudásotokról.

Hirdetés

Sok Hellboy rajongó vágyik a mai napig arra, hogy egyszer lezáruljon az eredetileg trilógiának tervezett történet, de nagyon úgy fest, hogy Guillermo del Toro első két Hellboy mozija (a 2004-es Pokolfajzat és a 2008-as Hellboy II - Az Aranyhadsereg) sosem kap már folytatást.

Helyettük tavaly egy új Hellboy adaptációt kaptunk, ami finoman szólva nem lett épp acélos képregényfilm, Mike Mignola karaktere ennél jóval többre hivatott. Ettől még persze nem feledkezhetünk el a 2019-es moziról sem, így az alábbi kvízben mindhárom Hellboy film szóba kerül majd. 

Hirdetés

A feladat természetesen a szokásos: összesen tizenöt kérdést kapok az eddig megjelent három Hellboy filmmel kapcsolatban. Mindnél négy válaszlehetőség közül kell az egyetlen helyes megfejtésre böknötök, ha pedig végeztetek a kérdéssorral, akkor lent, a kommentek között bátran számoljatok be az elért pontszámotokról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)