Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Marvel Kapitány filmet?

|

Folytatódik a Marvel filmeket felölelő kvízsorozatunk, most épp Carol Danvers 2019-es kalandja kapcsán vagyunk kíváncsiak a tudásotokra.

Hirdetés

Nyugi, én is tudom, hogy szépen lassan elérünk ezekkel a kvízekkel a Marvel filmes univerzum repertoárjának végéjez, de egyetlen percig sem kell aggódnotok, van azért pár terv még az ingujjunkban, a jövőben sem fogtok mozifilmes kvízek nélkül maradni.

Hirdetés

Mindenesetre most még azért gyorsan essetek neki a legújabb kérdéssornak, amit a 2019-es Marvel Kapitány filmből állítottunk össze nektek. A menet a szokásos, vagyis minden kérdésnél négy válaszlehetőséget fogtok látni, de ezek közül csak egyetlen egy lesz a helyes. Ha pedig végeztetek a kvízzel, akkor lent a kommentek között számoljatok be bátran az eredményeitekről! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)