Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Megtorló filmeket?

|

Legújabb kvízünkben a két ismertebb Megtorló mozi kapcsán kérdezünk benneteket, szóval akkor sem kell aggódni, ha nem láttátok Dolph Lundgren 1989-es filmjét.

Hirdetés

Nem telhet el szombat képregényfilmes kvíz nélkül (amíg a készlet tart), így ma is menetrendszerűen szállítjuk netek a legújabb adagot.

Ezúttal Megtorló, avagy Punisher filmes felbukkanásairól lesz szó. Eddig összesen 3 Megtorló film készült, most viszont nem fogunk külön kitérne a Dolph Lundgren főszereplésével készült 1989-es A Büntetőre (igen, tényleg ez a hivatalos magyar címe), mivel több mint valószínű, hogy ezt a legtöbben nem láttátok.

Így végül két filmről lesz ma szó: a 2004-es A megtorlóról és a 2008-as A Megtorló - Háborús övezetről. Előbbiben Thomas Jane, az utóbbiban pedig Ray Stevenson keltette életre a címszereplőt.

Hirdetés

Maga a feladat a szokásos: összesen tizenöt kérdést kaptok, mindegyik esetében négy lehetséges válasszal, ezek közül pedig csak és kizárólag egyetlen egy lesz a helyes megfejtés. Ha végeztetek az aktuális kvízzel, akkor most is várjuk az elért pontszámaitokat, szóval bátran számoljatok be erről lent, a kommentek között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)