Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Scott Pilgrim a világ ellen filmet?

|

A klasszikus szuperhősös mozik után immár a másféle képregényadaptációk között kalandozunk. Ezen a szombaton a Scott Pilgrim a világ ellen kapcsán adhattok számot tudásotokról.

Hirdetés

Lehet, hogy akadnak közöttetek olyanok, akik nem is tudták, hogy a 2010-es Scott Pilgrim a világ ellen bizony egy képregényes adaptáció. Bizony, az Edgar Wright rendezésében készült amerikai-brit-japán-kanadai fantasy vígjáték (nem vicc, tényleg ennyire nagy összefogás volt a film mögött). Az eredeti képregénysorozatot egy kanadai szerzőnek, Bryan Lee O'Malley-nek köszönhettük, és 2004-től 2010-ig futott. 

Mi most a mozifilm kapcsán leszünk kíváncsiak arra, mennyire frissek az emlékeitek.

Hirdetés

A feladat a szokásos: összesen 15 kérdést kaptok, mindegyiknél négy lehetséges válasz közül kell megtalálnotok a helyes megoldást. Ha végeztetek a kvízzel, akkor természetesen most is várjuk az elért pontszámokat lent, a kommentek között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)