Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Sin City filmeket?

|

Frank Miller Sin City története a képregények világában is formabontóak voltak, ugyanez pedig a két eddigi mozifilmről is elmondható. Ma ezeknek a filmeknek a legnagyobb rajongóit keressük.

Hirdetés

A Sin City világával a legtöbben a 2005-ös Sin City - A bűn városának hála ismerkedtek meg. Nem csoda, hogy a mozifilm annyira hű volt a képregényekhez, hiszen Robert Rodríguez mellett maga Frank Miller, az eredeti füzetek alkotója is beült a rendezői székbe.

2014-ben kaptunk egy folytatást, ez lett a Sin City: Ölni tudnál érte (Sin City: A Dame to Kill For), ami már messze nem tudott akkora sikereket elérni, mint az első rész, de azért a rajongók ezt az adaptációt is szerették. Most ennek a két filmnek a kapcsán kell számot adnotok tudásotokról.

Hirdetés

A feladat a szokásos: összesen tizenöt furmányos kérdést kaptok, mindnél négy válaszlehetőséggel. A felkínált opciók közül csak és kizárólag egyetlen egy lesz a helyes, a siker érdekében erre kell mindig ráböknötök. Miután pedig végeztetek a kérdéssorral, természetesen most is várjuk az elért pontszámotokat lent, a kommentek között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)