Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered A szellemlovas filmeket?

|

A Marvel Comics lángoló koponyás hőse sokkal jobb filmadaptációkat érdemelt volna, de azért így is kíváncsiak vagyunk rá, mennyire emlékeztek Szellemlovas eddigi két filmes szereplésére.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben már a Marvel olyan mozifilmjei között kalandoztunk, amelyek nem a Disney felügyelete alatt készültek el. Külön kvízben adhattatok számot tudásotokról a Deadpool, a Wolverine, az X-Men, a Fantasztikus Négyes és a Penge filmekről, most pedig Nicolas Cage karakterén, a Szellemlovason van a sor.

A 2007-es A szellemlovas még talán a bűnös élvezet kategóriába esett sokak számára, de folytatása, a 2011-es A szellemlovas - A bosszú ereje már a legtöbbeknek fájdalmas emlékként égett bele az emlékezetébe, ennek ellenére most mindenkinek meg kell erőltetnie magát, hiszen az igazi kihívás a kevésbé felkapott és kedvelt filmek nagy tudójának lenni, és egy vérbeli Marvel fanatikus nem vérezhet el ezen sem.

Hirdetés

Az alábbi kvízben most mindkét moziból találtok majd kérdéseket. A feladat a szokásos: összesen 15 kérdés sorakozik előttetek, és mindnél négy válaszlehetőség közül kell megtalálnotok az egyetlen helyes megoldást.

Miután végeztetek a kérdéssorral, lent a kommentek között bátran számoljatok be az elért pontszámotokról is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)