Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a The Elder Scrolls sorozatot?

|

A Bethesda fantasy szerepjáték-szériáját bizonyára keveseknek kell bemutatni.

Hirdetés

Még nem tudjuk, mikor érkezik a következő The Elder Scrolls játék, és teljesen meg vagyunk azon lepődve, hogy a Skyrim még nem jelent meg Google Stadiára, csak a The Elder Scrolls Online játszható a platformon. Bizonyára lefoglalta Todd Howardot valami fontosabb, és ajánljuk, hogy jó magyarázattal tudjon előállni.

Mindenesetre sok más TES-játékot játszhatunk sok más módon, és érdemes is - mindegyik különleges, emlékezetes, és fontos szereplője a videojátékok történelmének. 

Hirdetés

Sokan közületek valószínűleg a Skyrimnél kapcsolódtak be, mások talán már a Morrowinddel is megjelenésekor találkoztak, de igazán az lesz sikeres az alábbi kvízben, akit már a '90-es években is összesodort az élet a Bethesda szériájával. Tíz kérdéssel készültünk, egyik sem nagyon nehéz, vessétek bele magatokat, aztán írjátok meg, mi lett a végeredmény! Frissítés után azt is láthatjátok, mások hogy teljesítettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)