Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Tom Clancy játékokat?

|

Splinter Cell, Rainbow Six, Ghost Recon, The Division, és mások, amik a széria több mint húsz éves történelmében előkerültek.

Hirdetés

Ugyan Tom Clancy már az elején lemorzsolódott (és azóta sajnos el is hunyt), a nevét viselő játékok továbbra is érkeznek a Ubisoft gondozásában, hol nagyobb, hol mérsékeltebb sikert aratva. A Tom Clancy's brand alá tartozó címek történelmét, és azt, hogy az írónak pontosan mi köze is van ezekhez, ebben a cikkben foglaltuk össze, olvassátok el, segíthet az alábbi kvíz során is.

Hirdetés

Ezen a héten ugyanis azt tesztelhetitek, mennyire vagytok képben a széria játékaival. Persze elképzelhető, hogy akinek a Splinter Cell tetszik, a Rainbow Six nem, vagy épp az EndWar hagyta teljesen hidegen, de a közös alaptéma miatt talán mégis vannak köztetek olyanok, akik mindenre ugranak, amin Clancy neve áll. Az sem baj, ha nem tudtok mindenre helyesen válaszolni, frissítés után megnézhetitek az eredményt és a válaszokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)