Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Tony Hawk's Pro Skater játékokat?

|

Sokunk fiatalkorában meghatározó szerepet töltött be a Tony Hawk's Pro Skater széria, mai kvízünkkel ebből kérdezünk ki titeket.

Hirdetés

Azon túl, hogy a Tony Hawk's Pro Skater egy jó játék volt, azért is jelentős, mert rengeteg fiatallal ismertette meg a gördeszkázást. Bár a fejlesztők sosem a realizmusra, sokkal inkább az élményre törekedtek, így is vonzóvá tudták tenni a sportágat, a THPS pedig a popkultúra részévé vált. A napokban ünnepli 21. születésnapját az első rész, illetve a jövő héten érkezik a Tony Hawk's Pro Skater 1+2, ezért úgy gondoltuk, itt a remek alkalom egy tematikus kvízhez.

Hirdetés

Ne aggódjatok, nem lesz nehéz, csak a legnépszerűbb részekből válogattunk, a különböző spin-offok, valamint az American Wasteland utáni részek kimaradtak (ha sznob lennék, azt mondanám, hogy azokkal igényes gamer már nem játszott, de nem mondok ilyet, a Project 8 még egész tűrhető volt). Ha végeztetek, írjátok meg, hogy sikerült!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)