Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a V mint vérbosszú filmet?

|

Számos DC Comics filmadaptáció után most rátérünk a kiadó egyik kisebb leányvállalatának felhozatalára, az első Vertigo képregényen alapuló alanyunk pedig rögtön a V mint vérbosszú lesz.

Hirdetés

Alan Moore és David Lloyd legendás képregénye, a V mint Vérbosszú (V for Vendetta) immár magyarul is olvasható a Fumax kiadónak köszönhetően, a rajongók viszont már jóval korábban megismerkedhettek az álarcos V történetével, elvégre 2005-ben mozifilmes adaptáció is készült Hugo Weaving, Natalie Portman és John Hurt főszereplésével. Legújabb mozis kvízünkben épp ezzel a filmmel fogunk foglalkozni. 

Hirdetés

A feladatotok változatlan marad: összesen tizenöt kérdést kaptok, mindegyiknél négy válaszlehetőséget fogtok látni, ezek közül pedig természetesen csak és kizárólag egyetlen egy megfejtés lesz helyen. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent a kommentek között bátran büszkélkedjetek majd el az elért eredményeitekkel is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)