Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Watchmen filmet?

|

Szinte az összes DCEU filmet érintettük már kvízsorozatunkban, most viszont kicsit visszatekerjük az idő kerekét, és a 2009-es Watchmen mozi kapcsán faggatunk benneteket.

Hirdetés

Nyugalom, ezen a szombaton sem maradtok újabb képregényfilmes kérdéssor nélkül. Legújabb kvízünk Zack Snyder 2009-es mozijával, a Watchmen: Az őrzőkkkel foglalkozik. A Dave Gibbons és Alan Moore Watchmen című képregénysorozatán alapuló filmet egyes rajongók imádják, mások kifejezetten rühellik, de abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy sok emlékezetes jelenettel ajándékozott meg bennünket. Most ezekre kell majd visszaemlékeznetek. 

Hirdetés

A menet a szokásos: összesen 15 kérdés vár benneteket, mindegyik esetében négy válaszlehetőséget kaptok, amelyek közül egyetlen egy lesz csak a helyes megfejtés. A kvíz kitöltése után természetesen most is kíváncsiak vagyunk a véleményetekre és az elért pontszámotokra, számoljatok be ezekről bátran lent, a kommentek között!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)