Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Wonder Woman filmet?

|

Batman és Superman után a DC Comics triumvirátusának harmadik tagja is sorra kerül filmes kvízsorozatunkban.

Hirdetés

A Marvel mozifilmek világában tett kirándulásaink után a DC Comis filmes adaptációinak vizére eveztünk, az elmúlt hetekben próbára tehettétek már magatok Batman és Superman filmjeinek kapcsán. Nem volt nehéz kitalálni, hogy ki következik majd utánuk, bár filmes repertoárja még nem olyan bő, mint az említett két DC karakternek, azért Wonder Woman is legalább olyan fontos szereplőnek tekinthető, mint Gotham City és Metropolis védelmezői.

Hirdetés

Ezúttal a 2017-es Wonder Woman mozi köré építettük fel új kvízünket, melyben a menet a szokásos: minden kérdésre csak egy helye válasz van, ezt kell megtalálnotok. A végeztetek a kérdéssorral, akkor lent a kommentek között mindenképp számoljatok majd be az elért eredményeitekről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)