Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Zöld Lámpás filmet?

|

Tudjuk, hogy nem ez a legnépszerűbb DC Comics mozi, de azért csak emlékeztek belőle valamire.

Hirdetés

Azt hittétek, hogy kezdünk kifogyni a DC Comics filmadaptációiból? Nos, tényleg nincs sok ismert cím hátra (azért az 1997-es, Shaquille O'Neal főszereplésével készült Steelig nem fogunk eljutni, ezt megígérhetem), de azért akad még miből válogatni. Ma este a DC FanDome úgyis a legújabb és remélhetőleg legjobb DC-s mozik közé repít majd bennünket, szóval úgy gondoltuk, ideje megmártózni kicsit az alsóbb polcok kínálatában is.

Hirdetés

A 2011-es Zöld Lámpás ha másra nem is, arra tökéletesen jó volt, hogy Ryan Reynolds a mai napig viccelődhessen vele, nem véletlen, hogy a Deadpool 2 stáblistás jelentében saját magát ölte meg, nehogy a múltban alá tudjon írni erre a filmre. Most mindenesetre arról kell számot adnotok, hogy ti mennyire emlékeztek erre a mozira, amit valószínűleg minden alkotója és szereplője inkább elfelejteni. Az elért pontszámok természetesen most is jöhetnek lent, a kommentek között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)