Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered az Aquaman filmet?

|

Jason Momoa 2018-ban bebizonyította, hogy egy hallegény is elvisz a hátán egy képregényes mozit. Legújabb filmes kvízünkben az Aquaman kapcsán teszünk fel kérdéseket.

Hirdetés

Batman, Superman és Wonder Woman után most Aquaman lesz legújabb DC mozis kvízünk főszereplője. Az időzítés egyébként nem is lehetne jobb, hiszen a Fortnite-ban is épp most vált elérhetővé két egyed Aquaman skin.

Hirdetés

Ahogy azt már ti is pontosan tudjátok, a feladat végtelenül egyszerű: összesen 15 kérdést kell helyesen megválaszolnotok úgy, hogy a négy felkínált lehetőség közül az egyetlen helyes megoldásra böktök rá. Természetesen most is kíváncsian várjuk az elért eredményeiteket, ezeket ne felejtsétek el lent, a kommentek között megosztani velünk! Arra is jöhetnek egyébként ötletek, hogy legközelebb melyik képregényes mozival foglalkozzunk egy hasonló kvízben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)