Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered az Assassin's Creed játékokat?

|

A Ubisoft születésnapján stílszerűen egyik legnépszerűbb játéksorozatuk kapcsán kérdezünk titeket.

Hirdetés

Idén 14. születésnapját ünnepli majd az Assassin's Creed sorozat - hogy ez sok vagy kevés, döntsétek el ti, de annyi biztos, hogy sok minden történt 2007 óta. Jártunk a Szentföldön, a reneszánszkori Itáliában, az Egyesült Államokban, karibi szigeteken, Párizsban, Londonban, valamint az ókori Egyiptomban, Hellászban, és legutóbb skandináv tájakon. Hogy merre megy tovább innen a széria, az jó kérdés, de koncentráljunk most inkább a múltra.

Hirdetés

Az épp ma 35 éve alapított Ubisoft egyik legsikeresebb franchise-ának valamely részével biztosan találkoztatok, de ahhoz, hogy maximális pontot érjetek el az alábbi kvízben, nem árt, ha minden epizódot ismertek - még a spin-offokat is. Persze nem voltunk túl szigorúak, de így is lesz pár olyan kérdés, ami némi gondolkodást igényel. Vágjatok bele, aztán írjátok meg az eredményeteket, frissítés után pedig azt is láthatjátok, mások hogy teljesítettek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)