Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered az X-Men filmeket?

|

Két évtized alatt bőven kaptunk jobb és rosszabb X-Men mozikat. Most a fősodor epizódjaira kell remekül emlékezned.

Hirdetés

Ugye nem gondoltátok, hogy a Deadpool és a Wolverine kérdéssorok után maguk az X-Men mozik kimaradnak majd képregényfilmes kvízeink közül? Természetesen erről szó sincs, most pedig számot adhattok arról, mennyire emlékeztek a különböző X-Men filmekből, amelyekből azért az évek során kaptunk egy párat - maradjunk annyiban, hogy változó minőség mellett.

Összesen 20 évet ölelnek fel az X-Men filmek, amelyekből a legelső részt még 2000-ben mutatták be, az utolsó felvonás, a meglehetősen pocsék Sötét Főnix pedig tavaly érkezett meg - pár persze, ha ezt vesszük utolsó résznek, ugyanis idén még megkaptuk a számos halasztáson átesett Új mutánsokat de ebben sem volt köszönet (nyugi, ez a matinéhorror most nem képezi részét a kvízünknek).

Hirdetés

Ezúttal tehát az X-Men - A kívülállók, X-Men 2, X-Men: Az ellenállás vége, X-Men: Az elsők, X-Men: Az eljövendő múlt napjai, X-Men: Apokalipszis, és X-Men: Sötét Főnix filmekről lesz szó. A feladat a szokásos: összesen tizenöt kérdést kapok, mindnél négy válaszlehetőséggel, amelyek közül csak és kizárólag egyetlen egy lesz a helyes. A kvíz kitöltése után most is várjuk az elért eredményeket lent, komment formájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)