Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered Clementine-t a The Walking Deadből?

|

Itt az ideje letesztelni, mit tudsz a Telltale Games-féle The Walking Dead játéksorozat főszereplőjéről.

Hirdetés

Habár előtte is csinált számos játékot, az igazi sikert a 2012-ben, épp ma tíz éve debütált, a népszerű The Walking Dead képregényen alapuló kalandjáték hozta meg a Telltale Games számára.

A négy szezont megélt kalandban nem mindig Clementine-t irányíthattuk, de a rettegő kislányból igazi túlélővé avanzsálódott karakter tekinthető gyakorlatilag az egész széria főszereplőjének. A zombikkal és meglehetősen gonosz emberekkel teli világban pedig nem kevés izgalmas és olykor tragikus kaland várt rá.

Hirdetés

Így tehát bőven volt miből válogatni legújabb kvízünk összeállítása közben. A játékosok döntései alapján számos alkalommal indulhatott eltérő irányokba Clementine története, így simán előfordulhat, hogy más olyan infóval rendelkezik, amivel ti nem, pusztán azért, mert másképp döntött. Ennek ellenére az alább található 10 kérdés eléggé univerzális, szóval akárhogy is játszottátok végig a Telltale négy játékát, valószínűleg nem lesz problémátok a válaszadással.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ezúttal is négy válaszlehetőséget kínálunk fel minden egyes kérdéshez, és csak egy a helyes.

Hogy ment?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)