Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered Gollamot?

|

Mindent tudsz róla? Akkor ez a kvíz meg sem fog kottyanni!

Hirdetés

Hamarosan, egészen pontosan május 25-én megjelenik a The Lord of the Rings: Gollum videojáték, melynek főhősét, Gollamot már nagyon hosszú ideje ismerhetik és szerethetik J. R. R. Tolkien munkásságának lelkes rajongói. Azt egyelőre még nem tudjuk, mennyire volt okos ötlet épp őt megtenni egy játék főszereplőjének, de más egyéb információkkal azért rendelkezünk a karakterről akár a mester könyveinek, akár Peter Jackson mozifilmjeinek hála.

Legújabb kvízünkben most vele foglalkozunk, az alábbi kérdéssor kitöltése után ti is kideríthetitek, mennyire ismeritek valójában Gollamot.

Hirdetés

Összesen tíz kérdést kaptok, mindnél négy felkínált válaszlehetőség közül kell rábökni az egyetlen helyes megfejtésre. Akadnak könnyebb és nehezebb talányok, illetve a könyvek és mozifilmek ismerte mellett nem árt, ha azért minimális információkkal rendelkeztek az említett The Lord of the Rings: Gollum játékról is.

Kitöltés után lent, a kommentek között jöhetnek az elért pontszámok!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)