Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered Max Payne-t?

|

A Remedy kemény zsaruja, Max Payne két kiváló, és egy korrekt játékban is kilőtt egy csomó töltényt a fegyvereiből.

Hirdetés

A 2000-es évek elején értelemszerűen remek fogadtatásban részesült a Remedy Entertainment által gyártott első két Max Payne, aztán a Rockstar Games hozott egy harmadik részt 2012-ben, aminek már nem sikerült hoznia az elődjei hangulatát, de persze így is egy kifejezetten emlékezetes cím maradt.

A címszereplő sokak kedvenc virtuális zsaruja lett, és rengeteg helyszínen lövöldözött a rosszfiúkra, hol valós időben, hol pedig lassított felvételben. Max Payne simán kiérdemelte azt, hogy róla is feltegyünk nektek egy adag kérdést, az alábbi kvízben pedig így is teszünk. 

Hirdetés

Némi előnnyel indultok, ha a Remedy játékai után a Rockstar folytatásának is adtatok egy esélyt, mivel a harmadik részről is megemlékezik legújabb kvízünk. Illetve természetesen olyasmire is rákérdezünk, ami egyébként az egész trilógiára igaz. Sőt, még azzal is szerezhettek pontot, ha tudjátok, kiről mintázták a karakter fizimiskáját az első részben.

A menetrend a szokásos: picit lejjebb találtok összesen 10 kérdést Maxről, és annyi a dolgotok, hogy a négy felkínált lehetőség közül kiválasztjátok a helyes megoldást.

Mi lett a végeredmény? Írjátok meg kommentben!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)