Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered Venomot?

|

Újabb kvízzel jelentkezünk, ezúttal a hamarosan a hazai mozikba is megérkező Venom 2 főhőséről lesz szó - szigorúan képregényes szempontból.

Hirdetés

Elég sok kvízt csináltunk már a múltban, melyek képregényes mozifilmekkel foglalkoztak, mostanában azonban már olyan kérdéssorokat állítunk össze, amik konkrétan az adott képregényhősre, a füzetekben olvasott kalandokra fókuszálnak. Pókember és Rozsomák után most Venomon a sor, az alább kvízben az ő képregényes múlta kerül terítékre.

Fontos még egyszer aláhúzni, hogy most abszolút nem a Sony mozifilmjeiről, hanem a Marvel Comics eredeti képregényeiről lesz szó.

Hirdetés

A kvíz menete, mint mindig, természetesen most is a megszokott módon zajlik: tíz kérdést kaptok, az összes kérdéshez négy válaszlehetőség tartozik, ezek közül azonban csak és kizárólag egy fedi a helyes megfejtést.

Ha a kvíz végére értetek, akkor lent, a kommentek között bátran dicsekedjetek majd el az elért pontszámotokkal is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)