Hirdetés

Kvíz: mennyit tudsz a zombis játékokról?

|

Elég, ha tíz zombis játékkal játszottál életedben, és máris tudni fogod a válaszokat mai kvízünk kérdéseire.

Hirdetés

A héten megjelenik a Dead Island 2, ami, mint tesztünkben is olvashattátok, nem lett annyira rossz, mint általában az ilyen sokáig készülő játékok lenni szoktak, sőt, meglehetősen szórakoztató lehet azok számára, akik szeretnek hullákat darabokra bontani, illetve vonzza őket a gyönyörű, napfényes, itt-ott már indokolatlanul véres Los Angeles.

Nem ez az első zombis játék és biztos, hogy nem is az utolsó (a State of Decay 3 például állítólag készül), voltak emlékezetesek, mi több, ennél emlékezetesebbek a múltban. Te is biztosan találkoztál néhánnyal - ha nem idegenek tőled az élőholtakkal teli világok, teszteld tudásod alábbi kvízünkben!

Hirdetés

Tíz kérdést találtunk ki tíz különböző játékhoz, amelyek többségében zombiknak nevezik az élőholtakat, de nem voltunk nagyon szigorúak magunkkal - vannak sétálók, kattogók, egyéb fertőzöttek is. Ez titeket se zavarjon meg. Ha kész, dobjátok be kommentbe, mi lett a végeredmény!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)