Hirdetés

Kvíz: vajon ezeket a játékokat felismered csak minimap alapján?

|

Annyira szerettétek legutóbbi térképes kvízünket, hogy gyorsan összedobtunk belőle egy újabb kört. Tessék térképről tájékozódni.

Hirdetés

Ha valamit láthatóan nagyon kedveltek, akkor természetesen igyekezni fogunk, hogy még többet megkaphassatok belőle. Ilyen volt utolsó kvízünk is, amelyet rengetegen kitöltöttetek.

Hirdetés

Úgy döntöttünk tehát, hogy egy második fordulóra is meginvitálunk benneteket. A feladat ismét egyszerűnek tűnik, de olykor alapos agymunka kell majd hozzá. A felkínált lehetőségek közül mindig azt a játékot kell majd kiválasztanotok, amelynek minitérképét a kérdéshez tartozó képen megmutatjuk nektek. 

Kommentben most is jöhetnek majd az eredmények!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)