Hirdetés

Kvíz: mire emlékszel még a The Last of Us-ból?

|

Küszöbön a játék folytatásának megjelenése, így itt a remek alkalom egy kis visszaemlékezésre.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk már, hogy jön a The Last of Us Part II, ami többszöri halasztást követően elméletileg végre tényleg meg fog jelenni június 19-én. Az előző rész eredetileg 2013-ban, még PlayStation 3-on debütált, és ugyan kapott egy felturbózott, PlayStation 4-es verziót, nem biztos, hogy mindenki tűpontosan emlékszik még arra, mi történt a Naughty Dog alkotásában.

Hirdetés

Így hát összeállítottunk nektek egy összesen 15 kérdésből álló kvízt, amivel leellenőrizhetitek, hogy mi minden maradt meg a fejetekben Joel és Ellie posztapokaliptikus kalandjából. A kérdések között vannak egyszerűbbek és nehezebbek, illetve kettő olyan is, amelyek a játék mellé megjelent Left Behind DLC eseményeihez kapcsolódnak.

Hány pontot sikerült összegyűjtenetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)