Hirdetés

Kvíz: párosítsd össze a főszereplőt a főgonosszal!

|

E heti videojátékos kvízünkben ismét párokat kell találnotok, de most nem a szerelmesek állnak a középpontban.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt, a Valentin nap alkalmából egy olyan kvízt állítottunk össze nektek, amiben videojátékok főszereplőit vagy fontos karaktereit és szerelmük tárgyát kellett egymáshoz illesztenetek.

Most pont hogy ellentéteket keresünk: mi megadjuk a főszereplőt, nektek pedig azt kell megneveznetek, akivel felvette a harcot az adott játékokban!

Hirdetés

A feladat - szerintünk - nem lesz nagyon nehéz, legalábbis a kvíz működése nem teszi azzá. Csak kattintsatok az általatok helyesnek gondolt válaszlehetőségre, majd a végén láthatjátok, hány pontot értetek el, frissítés után pedig azt is, miben tévedtetek, és százalékosan mely válaszlehetőségre mennyien böktek. Ha végeztetek, írjátok meg, hogy sikerült!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)