Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Pókember filmeket?

|

2002 óta minden Pókember filmet láttál és mestere vagy a hálószövő kalandjainak? Most kiderül, hogy valójában mennyi tudsz ezekről a mozikról.

Hirdetés

Mi is lehetne a jobb módja a karantén alatt csigalassan vánszorgó percek gyorsabb lepörgetésének, mint egy kis agytorna? Éppen ezért gondoltunk most arra, hogy összedobunk nektek egy pókemberes kvízt. Az alábbi kérdéssor érinti a Sam Raimi-féle trilógiát, a két A csodálatos Pókember filmet, a legújabb, MCU-s mozikat, és persze a Pókember: Irány a Pókverzum animációs csodát is. 

Hirdetés

Az alábbi tizenöt kérdés között akadnak könnyebbek és nehezebbek is. Ahogy mindig, most is várjuk lent a kommentek között az elért pontszámotok, és persze a véleményetekre is kíváncsiak vagyunk. Amennyiben szeretnétek, a jövőben újabb szuperhősök mozifilmet pályafutása kapcsán is készülhetnek hasonló kvízek, ez tényleg csak rajtatok múlik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)