Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a stratégiai játékokat?

|

Most letesztelhetitek, hogy mit tudtok azokról a játékokról, amelyekben nem egy karaktert, hanem gyakran egy egész sereget kell igazgatni.

Hirdetés

Sok stratégiai alkotás igencsak rétegjátéknak számít, mivel nem mindenki szereti félredobni a pörgős akciót és lövöldözést a megfontoltabb, taktikusabb játékmenet érdekében. Ám még így is vannak a műfajnak olyan darabjai, amelyeket a legtöbben valószínűleg nagyon jól ismernek.

Hirdetés

Mondani se kell, a stratégiai játékok műfajának is több változata van, hiszen például előfordul, hogy valós időben, gyors döntéseket meghozva kell menedzselnünk csapatainkat, de az sem ritka, hogy körökre osztott formátumban, több gondolkodási időt kapva tehetjük meg mindezt.

Hogy ment?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)