Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a többjátékos FPS-eket?

|

Évtizedek óta úgy a legjobb multizni, hogy egymásra lövöldözünk.

Hirdetés

Világszerte rengetegen vannak azok, akik a grandiózus történet és szerethető szereplők helyett az izgalmas meccsekért és a menő fejlövésekért játszanak FPS-ekkel. A műfaj nagy klasszikusait valószínűleg mindenki ismeri, de azért a modernebb alkotások között is akad jó néhány kiemelkedő darab.

Hirdetés

Ebben a kvízben azok a videojátékok kerültek a középpontba, amelyek kizárólag többjátékos móddal rendelkeznek, vagy leginkább annak köszönhetik ismertségüket. Most is akadnak könnyebb kérdések, amelyekre talán még az egyszeri játékos is gond nélkül tudja a választ, viszont olyan is van, amihez nem árt alaposabban ismerni az adott címet.

Hogy sikerült?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)