Hirdetés

Kvíz: tudod, hogy hívták ezen karakterek párját a játékokban?

|

Ki volt Nathan Drake felesége? Hogy hívták Michael De Santa párját a GTA V-ben? Ezekkel és más kérdésekkel tesztelheted most tudásod.

Hirdetés

Vannak olyan játékok, amiknél a főszereplő nem is fontos, csak a körülötte zajló események, és vannak olyanok, amikor még a központi karakterek magánéletébe is betekintést nyerhetünk. Mindkettőt van miért szeretni, és mindkettő lehet a maga módján emlékezetes.

Valentin nap alkalmából összeállított kvízünkkel azt tesztelhetitek, mennyire emlékeztek a játékbeli párokra. Megadjuk az egyik felét, nektek pedig négy lehetőség közül kell kiválasztanotok a helyeset.

Hirdetés

A kvízben nem csak szerelmespárok szerepelnek, de határozottan segíthet mai cikkünk a legemlékezetesebb videojátékos párokról; ha felfrissítenétek memóriátokat, azzal kezdjétek. Kommentben írjátok meg, hogy teljesítettetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)