Hirdetés

Mafia kvíz: mennyire ismered Tommy Angelót?

|

A legendás Mafia főszereplője egy vérbeli gengszter volt, de vajon mennyire emlékszel jól kalandjaira?

Hirdetés

A legelső, 2002-ben debütált Mafia a cseh játékfejlesztés egy igazi gyöngyszeme, mivel az akkori elvárásokat igencsak túlszárnyalta az Illusion Softworks csapata, és egy remek sztorival megáldott, szórakoztató kalandot hozott nekünk. Most egyébként a Mafia széria rajongói egyébként is örülhetnek, ennek kapcsán itt az idő egy kis múltidézésre.

A régi nagy sikerhez az is hozzájárult, hogy sikerült egy olyan főhőst megalkotni a játékhoz Tommy Angelo személyében, aki tényleg kalandos utat járt be, és rajta keresztül megismerhettük a gengszterélet sötét oldalát.

Valószínűleg kapásból fel tudtok sorolni jó néhány emlékezetes küldetést a Mafiából, hiszen Tommy élete közel sem volt unalmas maffiózóként. A kérdésekre akkor is tudtok válaszolni, ha a klasszikus első rész kimaradt, és csak a 2020-as, szintén jól sikerült Definitive Editionnel játszottatok, mert hát ugye mindkettőben megtalálható például az a fránya autóversenyzős misszió, és a történet vége is nagyon hasonló.

Hirdetés

Továbbra is tartjuk magunkat a jól bevált sémához, vagyis ismét tíz kérdést hoztunk, és négy válaszlehetőséget is felkínálunk mindegyikhez.

Hogy ment a kvíz? Nyugodtan dicsekedjetek kommentben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)