Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Star Wars: Knights of the Old Republic korszakot?

|

Ünnepi kvízünk alapján azt derítheted ki, hogy mennyire vagy tisztában a Star Wars: Knights of the Old Republic szériával, annak játékaival, illetve a hozzájuk kapcsolódó könyvekkel és képregényekkel.

Hirdetés

Éppen 20 éve annak, hogy a BioWare valódi klasszikussal ajándékozott meg minket (amelyet egyébkjént James Gunn is imád, és mi bármikor néznénk egy filmet az ő keze alatt erről a korról), amelynek nagyon várt remake-je kapcsán sajnos sok a zavar az Erőben. Ha már ünneplünk, akkor persze érdemes felidézni emlékeinket a játékokról, sőt, a kiterjesztett univerzumról is. Mi más jöhetne most, mint egy kvíz?

A menet a szokásos: négy lehetséges megfejtés közül kell megtalálnotok az egyetlen helyes választ. A témakör ezúttal a Star Wars: Knights of the Old Republic korszak és annak minden kapcsolódási pontja, így a videojátékok mellett a könyveket és a képregényeket is érinteni fogjuk természetesen, valamint évszámok és alkotók is szóba kerülnek.

Hirdetés

Ha végeztetek a kvízzel, akkor ne felejtsétek el lent, a kommentek között elmesélni, hány pontot sikerült elérnetek. Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)