Hirdetés

Star Wars nap: ha vérbeli rajongó vagy, próbáld ki ezt a kvízt!

|

Május negyedike van, azt pedig minden Star Wars-rajongó pontosan tudja, hogy minek is az ünnepe ez. Most tesztelheted magad, mint vérbeli fan.

Hirdetés

Tavaly a hivatalos Star Wars-napon egy 20 kérdésből álló kvízzel leptünk meg benneteket, amit annyira szerettetek, hogy idén május negyedikén újra elővettük ezeket a furfangos kérdéseket. 

Hirdetés

Két éve egy olyan kérdéssort állítottunk össze, ami a emlékezetes Star Wars idézetek kapcsán tette próbára a tudásotokat, ha esetleg lemaradtatok volna róla, vagy csak szeretnétek ismételni, akkor ide kattintva eléritek. Most viszont a tavalyi kvízt vettük elő újra, mert az utóbbi évek Star Wars kérdéssorai közül erre vetettétek rá magatokat a legtöbben. A menet a szokásos: kérdésenként csak egy helyes válasz van, erre kell ráböknötök, a kvíz végén pedig láthatjátok, hányszor trafáltatok bele. Ha végeztetek, akkor persze a kommentek között lehet szépen dicsekedni az eredményekkel!

A kérdések között vegyen lesznek a Star Wars filmekkel, a videojátékokkal és az univerzummal kapcsolatos érdekességekkel kapcsolatban is könnyebb és nehezebb feladványok. Akkor is érdemes újra nekiugrani a kérdéssornak, ha tavaly már tettetek vele egy próbát, elvégre azóta simán lehet, hogy képzettebbek lettetek Csillagok háborúja témakörben, illetve azt sem árt ellenőrizni, hogy esetleg nem kopott-e meg kicsit a tudásotok. May the fourth be with you!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)