Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Boba Fettet?

|

Legújabb Star Wars kvízünkben a messzi messzi galaxis legismertebb fejvadászáról, Boba Fettről lesz szó.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben minden szombaton kaptatok egy új Star Wars kvízt,  YodaDarth Maul, Darth VaderAhsoka Tano és Han Solo után pedig ezúttal úgy éreztük, ideje végre kifaggatni benneteket az első olyan Csillagok háborúja karakter kapcsán, akit nem alaposan megért jelleme, vagy pörgős monológjai, hanem egészen egyszerűen végtelenül menő páncélzata miatt zártunk a szívünkbe. 

Igen, Boba Fettről van szó, akinek a The Mandalorian második évadáig (lesz szó a sorozatról is a kvízben) alig volt érdemi szövege a Star Wars filmekben. 

Hirdetés

A feladat természetesen most is végtelenül egyszerű: összesen tizenöt kérdést kapok, mindegyik estében a négy lehetséges válasz közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre.

Lesz viszonylag könnyebb és meglehetősen furmányos kérdések is. Ha végeztetek a kvízzel, akkor ne feledjétek el lent, a kommentek között bedobni az elért pontszámotokat, lehet bátran büszkélkedni az eredményetekkel! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)