Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Csubakkát?

|

Ugye ti sem gondoltátok, hogy a Star Wars legemlékezetesebb szőrmókja kimarad kvízsorozatunkból?

Hirdetés

Múlt héten Tarkin nagymoff kapcsán állítottunk össze nektek egy Star Wars kérdéssort, most pedig Han Solo legjobb barátja, Csubakka kerül sorra - az egyszerűség kedvéért neve esetében mi most a magyar átiratot, nem pedig a Chewbaccát használjuk. Csubi már a kezdetektől részese a Star Wars kánonnak, bőven volt tehát háttéranyag, melyből válogathattunk az alábbi kvízhez.

Csubakka nagyon sok Star Wars regényben is fontos szerephez jutott, és ezek között akadnak immár "csak" Legendáknak titulált sztorik is, viszont mivel a magyar olvasók közül is sokakhoz eljuthattak ezek a történetek, mi most a bennük foglaltakra is támaszkodtunk bizonyos esetekben. Nyugalom, minden egyértelmű lesz, külön jelezzük, ha egy kérdés a Legendákhoz kapcsolódik.

Hirdetés

A kvíz menete, mint mindig, természetesen most is a megszokott módon zajlik: tíz kérdést kaptok, az összes kérdéshez négy válaszlehetőség tartozik, ezek közül azonban csak és kizárólag egy fedi a helyes megfejtést. Ha a kvíz végére értetek, akkor lent, a kommentek között bátran dicsekedjetek majd el az elért pontszámotokkal is.

További Star Wars kvízeink:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)