Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Darth Mault?

|

Yoda mester után második Star Wars karakterkvízünkben a sötét oldal egyik legikonikusabb képviselője kerül elő.

Hirdetés

Múlt héten új kvízsorozatot indítottunk, ezúttal a képregényfilmek helyett különféle Star Wars karakterek kapcsán állítunk össze nektek kérdéssorokat.

Első körben Yoda mesterre vonatkozó tudásotokat bizonyíthattátok, most pedig a Baljós árnyakban felbukkant, és ezzel párhuzamosan azonnal közönségkedvenccé vált sithről, Darth Maulról kérdezünk benneteket.

Az alábbi kvízben találtok majd könnyebb és nehezebb kérdéseket, a Star Wars világának mozifilmjeit, sorozatait, de még a képregényeket is érinteni fogjuk. 

Hirdetés

A feladat most is a szokásos: összesen tizenöt kérdést kaptok, mindegyiknél négy válaszlehetőséggel. Ezek közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre.

Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent a kommentek között bátran számoljatok be arról, hány pontot sikerült elérnetek. Arra is nyugodtan jöhetnek a tippek, legközelebb mely Star Wars karaktert vegyük elő egy hasonló kvízben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)