Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Darth Sidioust?

|

Kis szünet után egy újabb Star Wars kvízzel rendelkezünk, melyben ezúttal az egész Skywalker saga legnagyobb antagonistájáról lesz szó.

Hirdetés

Tudom, kimaradt egy hét, amiért elnézést is kérek, de most újult erővel vetjük bele magunkat ismét egy friss Star Wars kvízbe. A legújabb kérdéssor ráadásul nem mással, mint Darth Sidiousszal foglalkozik, szóval eljött az idő, most végre számot adhattok az Uralkodóval kapcsolatos tudásotokról. 

Ha esetleg lemaradtatok volna a régebbi kvízekről, akkor még nem késő pótolni őket, készült már külön YodaDarth MaulDarth VaderAhsoka TanoHan Solo, Boba Fett és Luke Skywalker kérdéssor is.

Hirdetés

Maga a feladat mostsem változott: összesen tizenöt kérdést kapok, mindegyik estében a négy lehetséges válasz közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között mindenképp büszkélkedjetek majd el az elért pontszámotokkal is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)