Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Dooku grófot?

|

Újabb szombat, vagyis újabb Star Wars kvízzel jelentkezünk. Ezúttal Dooku gróf kapcsán adhattok számot a tudásotokról.

Hirdetés

Ez elmúlt hetekben YodaDarth MaulDarth VaderAhsoka TanoHan SoloBoba FettLuke SkywalkerDarth SidiousLeia Organa és Padmé Amidala volt a szombatonként jelentkező Star Wars kvízünk főszereplője, ezúttal pedig a sötét oldal egyik kulcsfontosságú figurája köré építettük fel legújabb kérdéssorunkat.

Az aktuális kvíz tehát a sötét oldalra csábult egykori jedi mesterről, Dooku grófról szól - sith nevét itt most direkt nem említjük, ez lesz ugyanis az egyik kérdés az alábbi kvízben.

Hirdetés

A feladat ezen a héten sem változott: összesen tizenöt kérdést kapok, mindegyik estében a négy lehetséges válasz közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között mindenképp büszkélkedjetek majd el az elért pontszámotokkal is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)