Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Finnt?

|

Ezúttal ismételten az új Star Wars trilógia egyik főhőséről kérdezünk benneteket.

Hirdetés

Phasma kapitány után az ellenállás egy olyan hőse kerül sorra legújabb Csillagok háborúja kvízünkben, aki többször is összecsapott az Első Rend páncélos katonai vezetőjével. Igen, Finnről van szó, aki viharos gyorsasággal állt át anno az Ellenállás oldalára. 

A kvíz menete, mint mindig, természetesen most is a megszokott módon zajlik: tíz kérdést kaptok, az összes kérdéshez négy válaszlehetőség tartozik, ezek közül azonban csak és kizárólag egy fedi a helyes megfejtést.

Hirdetés

Ha a kvíz végére értetek, akkor lent, a kommentek között bátran dicsekedjetek majd el az elért pontszámotokkal is.

További Star Wars kvízeink:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)