Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Han Solót?

|

Újabb szombat, újabb Star Wars kvíz, így van ez rendjén.

Hirdetés

Szóljatok, ha már unjátok, de mi nagyon szeretünk Star Wars kvízeket készíteni nektek, így YodaDarth Maul, Darth Vader és Ahsoka Tano után saját kérdéssort kap most a Csillagok háborúja legnagyobb zsiványa, Han Solo is.

Vannak akik imádják, vannak akik utálják, mi viszont most előre szólunk, hogy a kvízből nem maradt ki a Han fiatal éveit feldolgozó 2018-as Solo: Egy Star Wars-történet sem.

Hirdetés

A szabályok természetesen semmit sem változtak: összesen 15 kérdést kapok, és mindegyik esetében 4 válaszlehetőség közül kell ráböknötök a heklyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között tudtok majd eldicsekedni az elért pontszámotokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)