Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Kylo Rent?

|

Az új Star Wars trilógia sokak számára megosztó karaktere lesz legújabb kérdéssorunk főszereplője.

Hirdetés

YodaDarth MaulDarth VaderAhsoka TanoHan SoloBoba FettLuke SkywalkerDarth SidiousLeia OrganaPadmé AmidalaDooku grófGrievous tábornokObi-Wan Kenobi és Jabba után most Kylo Ren került sorra, ezúttal róla teszünk fel nektek kérdéseket. Igen, Star Wars rajongóként van most mivel elütni az időt a GSO-n, lássuk be, szépen végig lehet kattintgatni az összes linket, ha esetleg valamelyik tudáspróba kimaradt volna.

A kvíz nem csak a három új mozifilmet érinti, hanem például a Kylo Rennel foglalkozó Star Wars képregényeket is. Próbáltuk könnyebb és nehezebb kérdéseket vegyesen válogatni, szóval meg kell majd izzadni kicsit a tökéletes győzelemért.

Hirdetés

A kvíz menete most is a megszokott módon zajlik: az összes kérdésnél négy lehetséges választ kaptok, ezek közül azonban csak és kizárólag egy fedi a helyes megfejtést.

Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran dicsekedjetek majd el az elért pontszámotokkal is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)