Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Luke Skywalkert?

|

Ezen a hétvégén igazi csemegével készültünk legújabb Star Wars kvízünkben: most kiderítheted, mennyire emlékszel az ifjú Skywalker életútjára.

Hirdetés

Múlt héten Boba Fett kapcsán faggattunk ki benneteket alaposan, ezúttal pedig az egész Star Wars kánon leginkább központi szereplőjének tekinthető Luke Skywalker teljes életét göngyölítjük fel egy újabb kvízben. 

Az alábbi kérdéssorban akadnak egyszerű és jóval nehezebb feladványok is, nem csak a mozifilmek, de a videojátékok, képregények, sőt még az immár Legendáknak számító régi kánon kapcsán is számot kell adnotok tudásotokról.

Hirdetés

Persze a feladat mit sem változott: összesen tizenöt kérdést kapok, mindegyik estében a négy lehetséges válasz közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között mindenképp büszkélkedjetek majd el az elért pontszámotokkal is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)