Hirdetés

Star Wars kvíz: mennyire ismered Obi-Wan Kenobit?

|

Ideje még az Obi-Wan Kenobi tévésorozat érkezése előtt letesztelni, mennyire frissek az emlékeitek a karakter kapcsán.

Hirdetés

YodaDarth MaulDarth VaderAhsoka TanoHan SoloBoba FettLuke SkywalkerDarth SidiousLeia OrganaPadmé AmidalaDooku gróf és Grievous tábornok után ezúttal egy legendás jedi kerül elő heti rendszerességgel jelentkező Star Wars kvízsorozatunkban. Ezen a szombaton kiderül, mennyire emlékeztek Kenobi mesterre. 

Obi-Wan Kenobi nagyon fontos szereplője az egész Star Wars kánonnak, remélhetőleg hamarosan ráadásul saját Disney+-os sorozatot is kap, amelyben ismét Ewan McGregor kelti majd őt életre. 

Hirdetés

Maga a kvíz egyébként a megszokott módon zajlik: az összes kérdésnél négy lehetséges választ kaptok, ezek közül azonban csak és kizárólag egy fedi a helyes megfejtést. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran dicsekedjetek majd el az elért pontszámotokkal is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)